تفاوت اصلی ناودانی سنگین و سبک

페이지 정보

profile_image
작성자 Raina
댓글 0건 조회 3회 작성일 24-10-22 07:07

본문

( طول ناودانی (بر حسب متر) × وزن یک متر ناودانی بر اساس ابعاد از جدول اشتال= وزن ناودانی
مثال: قيمت ناودانی 12 متر × 2.86 کیلوگرم = 34.32 کیلوگرم )

ناودانی سی و یو شکل
تفاوت بین ناودانی سنگین و سبک
از آنجایی که تفاوت وزن ناودانی سنگین و سبک بر سایر ویژگی‌ها و خصوصیات ناودانی تاثیرگذار می‌باشد، بسیار مهم است که با تفاوت آنها آشنایی داشته باشید. زیرا تنها با مقایسه ناودانی سبک و سنگین است که می‌توانید نقاط مثبت و منفی هر یک را شناسایی نمایید . به عنوان مثال با توجه به ویژگی‌هایی مانند این که قرار است ناودانی چه شرایطی را از نظر کشش و مقاومت تحمل کند و چه میزان وزنی را قرار است کنترل نماید، باید نیازسنجی انجام دهید و نوع مناسب ناودانی را انتخاب نمایید.

ناودانی ساده: ناودانی ناودانی ساده در پل سازی کاربرد دارد. یعنی از این نوع بیشتر برای ساخت پل استفاده می‌کنند. این کاربری شامل ساخت انواع پل از جمله پل‌های باربری می‌شود. پنج سایزبندی 8، 10، 12، 14 و 16 با ارتفاع متنوع از ویژگی‌های این نوع ناودانی در صنعت آهن و فولاد است. این تنوع ارتفاع بین 30-400 میلی متر تغییر می‌کند. ناگفته نماند که انواع ناودانی ساده دو کاربری صنعتی و ساختمانی دارد.

ناودانی یکی از محصولات مهم و کاربردی در صنعت فولاد و آهن است که با دو روش نورد گرم و سرد تولید و آماده‌‌سازی می‌شود. اگر بخواهیم انواع ناودانی را بر اساس شکل ظاهری دسته‌بندی کنیم، به سه نوع ساده، مشبک و اروپایی تقسیم می‌شود. به طور کلی، ناودانی‌ها یا برای پل‌سازی کاربرد دارند یا برای ساخت سازه‌های سبک و قفسه‌بندی و یا با هدف ساخت سازه‌های سنگین و پروژه‌های پیچیده به کار می‌روند.

انواع ناودانی بر اساس شکل سطح مقطع چگونه است و چه کاربردی دارد؟
همانطور که بالاتر توضیح دادیم، ناودانی مشبک در دو مدل (استاندارد) UPE و UPN ساخته می‌شود و حالا قصد داریم آن را بر اساس شکل سطح مقطع بیشتر معرفی کنیم. انواع مختلف ناودانی بر اساس شکل سطح مقطع در مدل مشبک یک تفاوت مهم با هم دارند: قيمت ناودانی شکل ظاهری بال‌ها متفاوت است. بال‌های UPE، صاف و موازی اما بال‌های UPN، مخروطی‌شکل است.

مقایسه قیمت انواع ناودانی سبک و سنگین
ناگفته نماند تعیین قیمت قيمت ناودانی سنگین با نوع سبک آن هم براساس همین ویژگی‌های مهم شامل ابعاد، وزن، کاربری و همخوانی با الگوی اشتال انجام می‌شود. طبعاً در این دسته‌بندی قیمت ناودانی سبک در مقایسه با نوع سنگین، کمتر است و برای مصارف ساده‌تر در نظر گرفته می‌شود. کارخانه شکفته، فایکو، ناب و غیره از جمله فعالان تولید ناودانی سنگین و سبک در این صنعت هستند.

گروه صنعتی پیوان با توجه به این مسئله و با تکیه بر تجربه‌ی بالای خود در زمینه‌ی فروش ناودانی سبک و فروش ناودانی سنگین، امکان خرید آنلاین ناودانی را برای مشتریان خود فراهم کرده است.

۲. ناودانی سنگین
ابعاد و وزن این نوع ناودانی‌ها با مقادیر درج شده در جدول اشتال مطابقت دارد. ناودانی سنگین توسط تعدادی از برندهای داخلی و بعضی از کشورهای اروپایی تولید می‌شود.

ناودانی اروپایی، علاوه بر واردات توسط کشورهایی مانند ترکیه، چین و روسیه، از طریق کارخانه‌های داخلی مانند فولاد شکفته، فولاد ناب تبریز، مجتمع البرز فولاد و… به روش فابریک و پرسی تولید می‌شود. همان‌طور که در مقالات قبل به آن اشاره کردیم، ناودانی‌های فابریک، به طور مستقیم از نورد گرم فولاد به دست می‌آیند. در حالی که در روش پرسی، ناودانی با استفاده از نورد سرد ورق‌های فولادی و به کارگیری دستگاه‌های رول فرمینگ، تولید می‌شود. با توجه به این مسئله می‌توان نتیجه گرفت که ناودانی فابریک در مقایسه با ناودانی پرسی از کیفیت و قیمت بالاتری برخوردار است.inblog-2-1.png

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.